Menu

MENU

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Gældende fra 1. januar til den 31. december 2019.

Der tages forbehold for trykfejl og prisstigninger, som vi ikke har indflydelse på.

Forretter

Stegeretter

201 Suppe

med kød- og melboller, ris, rosiner og gulerødder

Kr. 52

202 Tartelet

med høns i asparges, 1 stor

Kr. 52

203 Kyllingecocktail

serveres med brød

Kr. 55

204 Rejecocktail

serveres med brød

Kr. 61

205 Kold kogt torsk

med rejer, asparges og æg, serveres med brød

Kr. 61

206 Tunmousse

med æg, rejer, dressing og flutes

Kr. 61

207 Hvidvinsdampet fiskefilet

med rejemousse og butterdejssnitter

Kr. 66

208 Håndpillede krebsehaler

med dilddressing

Kr. 69

209 Tartelet med stegt og kogt fiskefilet

rejer, asparges og hollandaisesauce

Kr. 70

210 Laks og hellefisk

med helbladet spinat

Kr. 75

211 Fisketallerken

med sæsonen fisk

Efter aftale

Ved alle retter er der butterdejssnitter eller flutes med efter aftale

 

301 Oksekød

med flødepeberrodssauce og årstidens grønt

Kr. 89

302 Flæskesteg

med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce, surt

Kr. 89

303 Sprængt nakkesteg

med årstidens grønt

Kr. 91

304 Indbagt svinemørbrad

med salat og champignon a la creme

Kr. 91

305 Glaseret skinke

med peberrodskartofler og tilbehør

Kr. 95

306 Fyldt nakkesteg

(champignon, persille) grøn salat og årstidens grønt

Kr. 96

307 Helstegt kalkunbryst

med ris, små krydderkartofler, årstiden grønt

Kr. 96

308 Kalvesteg/Oksesteg

med Waldorfsalat, tyttebær og asier

Kr. 99

309 Helstegt baconmørbrad

med tilbehør

Kr. 99

310 Kalvemørbrad

med stegte kartofler, årstidens grønt og bearnaise-sauce

 

Kr. 145

Alt tilbehør følger med, det aftales i samarbejde med kokken

 

401 Triff-lis

Kr. 51

402 Vanilje-is

med frugter og hindbærpuré

Kr. 51

403 Ananas fromage

Kr. 51

404 Citronfromage

med svesker

Kr. 51

405 Mangofromage

Kr. 51

406 Romlegeret pærer

med råcreme

Kr. 53

407 Fløde-rand

med is

Kr. 55

408 Vilmadessert

Kr. 55

409 Romfromage

Kr. 56

410Nøddetærte

med råcreme og brændte mandler

Kr. 60

411 Rubinsteinkage

Kr. 63

413 Nøddekurv

med is og frugter

Kr. 63

414 Frugtgele-rand

med soft-ice

Kr. 64

415 Hjemmelavet is

Kr. 68

416 Dessert- og kagebord

min. 25 kuverter

Kr. 79

 

 

 

 

Kaffe

Kr. 22

Kaffe

med hjemmebagte småkager

Kr. 32

Kaffebord

Boller, kringle, lagkage, småkager, kaffe og the.

Kr. 89

Drikkevarer

501 Suppe

karrysuppe, minestrone-, asparges- eller klar suppe

Kr. 52

502 Æggepandekage

med bacon

Kr. 61

503 Små frikadeller

med stuvet hvidkål

Kr. 62

504 Pitabrød

Fyld selv med blandet salater, tun, rejer, skinke og millionbøf

Kr. 65

505 Pålægsbord

6 slags pålæg, ost, rugbrød og hjemmebagte boller, kaffe/the

Kr. 80

Anretninger og buffet

Anretning 1:

Torskefad med rejer og asparges.

Serranoskinke med hjemmelavet Pesto, på sprød salatbund.

Croissant med hønsesalat.

Glaseret skinke med peberrodskartofler og salat.

Roastbeef med tilbehør.

Kvark-kage

Kr. 178

Buffet 1:

Indbagt tun med hollandaisesauce.

Letsaltet skankesteg.

Kalvemørbrad.

Kalkun med ris.

2 slags saucer.

Salatbar.

Flødekartofler og råstegte krydderkartofler.

Dessert- og kagebord med kaffe og the.

Kr. 258

Brunch

Laks, tartelet og fiskefilet.

Scrambleæg, pølser i svøb, 2 slags speciel spegepølse, røget svinemørbrad.

Varm leverpostej, små frikadeller, hjemmelavet rullepølse. Rugbrød og hjemmebagte boller.

Pandekager, ost, frugt, kaffe og the.

Minimum 25 pers.

Kr. 215

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Desserter

Natmad

Rødvin

Rosedale Ridge, Shiraz/Merlot

Kr. 155

Hvidvin

Pearl Walley Africa

Kr. 155

Dessertvin

pr. glas

Kr. 30

Velkomstdrink

Peche Dór

Kr. 30

Øl

Kr. 25

Sodavand

Kr. 20

Snaps

1/2 flaske

Kr. 265

Vand

pr. kande

Kr. 15

Restaurant Stausø

Klintingvej 204, 6854 Henne

 

Tlf. 75 25 51 01