Menu

MENU

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Gældende fra 1. januar til den 31. december 2018.

Der tages forbehold for trykfejl og prisstigninger, som vi ikke har indflydelse på.

Forretter

Stegeretter

201 Suppe

med ris og gulerødder

Kr. 49

202 Tartelet

med høns i asparges, 1 stor

Kr. 49

203 Kyllingecocktail

Kr. 52

204 Rejecocktail

Kr. 58

205 Kold kogt torsk

med rejer, asparges og æg

Kr. 58

206 Hvidvinsdampet rullefisk

på ananasring

Kr. 58

207 Fiskeret

med ris og hollandaise

Kr. 58

208 Tunmousse

med æg, rejer og flutes

Kr. 58

209 Dampet fiskefilet

med ris og hollandaise

Kr.63

210 Indbagte kæmperejer

Kr. 63

211 Håndpillede krebsehaler

med dilddressing

Kr. 66

212 Gele-rand

med alt godt fra havet

Kr. 66

213 Helbladet spinat

med laks og hellefisk

Kr. 70

214 Fisketallerken

Efter aftale

301 Oksekød

med flødepeberrodssauce og gemyse

Kr. 86

302 Flæskesteg

med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce, surt

Kr. 88

303 Sprængt svinekam

med gemyse

Kr. 88

304 Sprængt nakkesteg

med gemyse

Kr. 89

305 Indbagt mørbrad

med salat og champignon a la creme

Kr. 89

306 Fyldt nakkesteg

(champignon, persille) grøn salat og årstidens grønt

Kr. 93

307 Helstegt kalkunbryst

med ris, små krydderkartofler, årstiden grønt

Kr. 93

308 Kalvesteg/Oksesteg

med gemyse

Kr. 93

309 Glaseret skinke

med peberrodskartofler og tilbehør

Kr. 95

310 Kalvesteg/Oksesteg

stegt som vildt, med Waldorfsalat

Kr. 95

311 Helstegt baconmørbrad

med tilbehør

Kr. 95

312 Lammekølle

med fransk kartoffelgratin

Kr. 112

313 Kalvemørbrad

med gemyse og bearnaise-sauce

Kr. 139

401 Fløderand

med frugter

Kr. 47

402 Triff-lis

Kr. 48

403 Vanilje-is

med frugter og hindbærpuré

Kr. 48

404 Ananas fromage

Kr. 48

405 Citronfromage

med svesker

Kr. 48

406 Romlegeret pærer

med råcreme

Kr. 49

407 Fløde-rand

med is

Kr. 53

408 Vilmadessert

Kr. 53

409 Romfromage

Kr. 56

410 Tærte

med vindruer og råcreme

Kr. 56

411 Nøddetærte

med råcreme og brændte mandler

Kr. 57

412 Rubinsteinkage

Kr. 59

413 Nøddekurv

med is og frugter

Kr. 59

414 Frugtgele-rand

med soft-ice

Kr. 59

415 Hjemmelavet is

Kr. 69

416 Dessert- og kagebord

min. 25 kuverter

Kr. 74

Kaffe

Kr. 22

Kaffe

med småkager

Kr. 29

Kaffebord

Boller, kringle, lagkage, småkager

Kr. 79

Drikkevarer

501 Suppe

Kr. 49

502 Æggepandekage

med bacon

Kr. 58

503 Små frikadeller

med stuvet hvidkål

Kr. 58

504 Pitabrød

Fyld selv med blandet salater, tun, rejer, skinke og millionbøf

Kr. 60

505 Pålægsbord

4 slags pålæg, rugbrød og hjemmebagte boller, kaffe/the

Kr. 76

Anretninger og buffet

601 Anretning 1:

Maskeret torskefad med rejer og asparges, glaseret skinke med peberrodskartofler og grøn salat, croissant med hønsesalat, roastbeef med tilbehør, kvark-kage

Kr. 147

602 Anretning 2:

2 slags sild, varm fiskefilet, æg med rejer, 2 slags pålæg med tilbehør, schnitzel i paprikasauce med løse ris, varm leverpostej med champignon og bacon, frugtsalat.

Kr. 154

Til anretninger følger brød og smør med

 

603 Buffet 3:

Indbagt tun med hollandaisesauce, letsaltet skankesteg, kalvemørbrad, kalkun med ris, salatbar, flødekartofler og råstegte krydderkartofler. Kage- og dessertbord med kaffe og the. (min 25 kuv.)

Kr. 245

Brunch

Laks, tertelet og fiskefilet

Scrambleæg, pølser i svøb, 2 slags speciel spegepølse, skinke med slikasparges.

Varm leverpostej, små frikadeller, hjemmelavet rullepølse, pandekager. Rugbrød og hjemmebagte boller.

Ost, frugt, kaffe og the.

Minimum 25 pers.

Kr. 198

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Desserter

Natmad

Rødvin

Pearl Walley Africa

Kr. 150

Hvidvin

Pearl Walley Africa

Kr. 150

Dessertvin

pr. glas

Kr. 30

Velkomstdrink

Peche Dór

Kr. 30

Øl

Kr. 25

Sodavand

Kr. 20

Snaps

2 cl.

Kr. 24

Snaps

1/2 flaske

Kr. 265

Vand

pr. kande

Kr. 15

Restaurant Stausø

Klintingvej 204, 6854 Henne

 

Tlf. 75 25 51 01