Minimum 20 kuverter ved alle menuer.
Gældende fra 1. januar til den 31. december 2024.
Der tages forbehold for trykfejl og prisstigninger, som vi ikke har indflydelse på.
201 Suppe med kød- og melboller, ris, rosiner og gulerødder | Kr. 59 |
202 Tartelet med høns i asparges, 1 stor | Kr. 59 |
203 Kyllingecocktail serveres med brød | Kr. 61 |
204 Rejecocktail serveres med brød | Kr. 68 |
205 Kold kogt torsk med rejer, asparges og æg, serveres med brød | Kr. 68 |
206 Tunmousse med æg, rejer, dressing og flutes | Kr. 68 |
207 Hvidvinsdampet fiskefilet med rejemousse og butterdejssnitter | Kr. 71 |
208 Tartelet m stegt og kogt fiskefilet rejer, asparges og hollandaise | Kr. 78 |
209 Håndpillede krebsehaler med dilddressing | Kr. 80 |
210 Laks og hellefisk med helbladet spinat | Kr. 83 |
211 Fisketallerken med sæsonen fisk | Efter aftale |
Ved alle retter er der butterdejssnitter eller flutes med efter aftale |
301 Oksekød med flødepeberrodssauce og årstidens grønt | Kr. 114 |
302 Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce, surt | Kr. 118 |
303 Sprængt nakkesteg med årstidens grønt | Kr. 121 |
304 Indbagt svinemørbrad med salat og champignon a la creme | Kr. 126 |
305 Fyldt nakkesteg (champignon, persille) grøn salat og årstidens grønt | Kr. 126 |
306 Helstegt kalkunbryst med ris, små krydderkartofler, årstiden grønt | Kr. 126 |
307 Glaseret skinke med peberrodskartofler og tilbehør | Kr. 126 |
308 Kalvesteg/Oksesteg med Waldorfsalat, tyttebær og asier | Kr. 130 |
309 Helstegt baconmørbrad med tilbehør | Kr. 130 |
310 Kalvemørbrad med stegte kartofler, årstidens grønt og bearnaise-sauce | Kr. 185 |
Alt tilbehør følger med, det aftales i samarbejde med kokken |
401 Triff-lis | Kr. 54 |
402 Vanilje-is med frugter og hindbærpuré | Kr. 54 |
403 Ananas fromage | Kr. 54 |
404 Citronfromage med svesker | Kr. 54 |
405 Mangofromage | Kr. 54 |
406 Romlegeret pærer med råcreme | Kr. 54 |
407 Romfromage | Kr. 55 |
408 Fløderand med is | Kr. 56 |
409 Vilmadessert | Kr. 58 |
410Nøddetærte med råcreme og brændte mandler | Kr. 62 |
411 Rubinsteinkage | Kr. 65 |
412 Nøddekurv med is og frugter | Kr. 65 |
413 Frugtgele-rand med soft-ice | Kr. 66 |
414 Hjemmelavet is | Kr. 69 |
415 Dessert- og kagebord min. 25 kuverter | Kr. 89 |
Kaffe | Kr. 30 |
Kaffe med hjemmebagte småkager | Kr. 40 |
Boller, kringle, lagkage, småkager, kaffe og the. | Kr. 115 |
501 Suppe karrysuppe, minestrone-, asparges- eller klar suppe | Kr. 59 |
502 Æggepandekage med bacon | Kr. 69 |
503 Små frikadeller med stuvet hvidkål | Kr. 70 |
504 Pitabrød Fyld selv med blandet salater, tun, rejer, skinke og millionbøf | Kr. 77 |
505 Pålægsbord 6 slags pålæg, ost, rugbrød og hjemmebagte boller, kaffe/the | Kr. 87 |
Anretning 1: Maskeret torskefad med rejer og asparges, | Kr. 208 |
Buffet 1: Indbagt tun med hollandaisesauce. Letsaltet skankesteg. Kalvemørbrad. Kalkun med ris. 2 slags saucer. Salatbar. Flødekartofler og råstegte krydderkartofler. Dessert- og kagebord med kaffe og the. | Kr. 338 |
Blinis med laksemousse, tartelet og fiskefilet Tærte med salat | Kr. 285 |
Minimum 20 kuverter ved alle menuer.
Rødvin Rosedale Ridge, Shiraz/Merlot | Kr. 175 |
Hvidvin Pearl Walley Africa | Kr. 175 |
Rosé Casal Mendes, Portugal | Kr. 215 |
Dessertvin | Kr. 30 |
Velkomstdrink Peche Dór | Kr. 35 |
Øl | Kr. 30 |
Sodavand | Kr. 27 |
Snaps 2 cl. | Kr. 30 |
Snaps 1/2 flaske | Kr. 285 |
Vand pr. kande | Kr. 20 |
Restaurant Stausø
Klintingvej 204, 6854 Henne
Tlf. 75 25 51 01