Menu

MENU

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Gældende fra 1. januar til den 31. december 2024.

Der tages forbehold for trykfejl og prisstigninger, som vi ikke har indflydelse på.

Forretter

Stegeretter

201 Suppe

med kød- og melboller, ris, rosiner og gulerødder

Kr. 59

202 Tartelet

med høns i asparges, 1 stor

Kr. 59

203 Kyllingecocktail

serveres med brød

Kr. 61

204 Rejecocktail

serveres med brød

Kr. 68

205 Kold kogt torsk

med rejer, asparges og æg, serveres med brød

Kr. 68

206 Tunmousse

med æg, rejer, dressing og flutes

Kr. 68

207 Hvidvinsdampet fiskefilet

med rejemousse og butterdejssnitter

Kr. 71

208 Tartelet m stegt og kogt fiskefilet

rejer, asparges og hollandaise

Kr. 78

209 Håndpillede krebsehaler                  

med dilddressing 

Kr. 80

210 Laks og hellefisk

med helbladet spinat

Kr. 83

211 Fisketallerken

med sæsonen fisk

Efter aftale

Ved alle retter er der butterdejssnitter eller flutes med efter aftale


301 Oksekød

med flødepeberrodssauce og årstidens grønt

Kr. 114

302 Flæskesteg

med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce, surt

Kr. 118

303 Sprængt nakkesteg

med årstidens grønt

  Kr. 121

304 Indbagt svinemørbrad

med salat og champignon a la creme

Kr. 126

305 Fyldt nakkesteg

(champignon, persille) grøn salat og årstidens grønt

Kr. 126

306 Helstegt kalkunbryst

med ris, små krydderkartofler, årstiden grønt

Kr. 126

307 Glaseret skinke

med peberrodskartofler og tilbehør

Kr. 126

308 Kalvesteg/Oksesteg

med Waldorfsalat, tyttebær og asier

Kr. 130

309 Helstegt baconmørbrad

med tilbehør

Kr. 130

310 Kalvemørbrad

med stegte kartofler, årstidens grønt og bearnaise-sauce


Kr. 185

Alt tilbehør følger med, det aftales i samarbejde med kokken


401 Triff-lis

Kr. 54

402 Vanilje-is

med frugter og hindbærpuré

Kr. 54

403 Ananas fromage

Kr. 54

404 Citronfromage

med svesker

Kr. 54

405 Mangofromage

   Kr. 54

406 Romlegeret pærer

med råcreme

Kr. 54

407 Romfromage

Kr. 55

408 Fløderand med is

Kr. 56

409 Vilmadessert

Kr. 58

410Nøddetærte

med råcreme og brændte mandler

Kr. 62

411 Rubinsteinkage

Kr. 65

412 Nøddekurv

med is og frugter

Kr. 65

413 Frugtgele-rand

med soft-ice

Kr. 66

414 Hjemmelavet is

Kr. 69

415 Dessert- og kagebord

min. 25 kuverter

Kr. 89





Kaffe

Kr. 30

Kaffe

med hjemmebagte småkager

Kr. 40

Kaffebord

Boller, kringle, lagkage, småkager, kaffe og the.

Kr. 115

Drikkevarer

501 Suppe

karrysuppe, minestrone-, asparges- eller klar suppe

Kr. 59

502 Æggepandekage

med bacon

Kr. 69

503 Små frikadeller

med stuvet hvidkål

Kr. 70

504 Pitabrød

Fyld selv med blandet salater, tun, rejer, skinke og millionbøf

Kr. 77

505 Pålægsbord

6 slags pålæg, ost,  rugbrød og hjemmebagte boller, kaffe/the

Kr. 87

Anretninger og buffet

Anretning 1:

Maskeret torskefad med rejer og asparges,
Serranoskinke med hjemmelavet Pesto på sprød salatbund
Glaseret skinke med peberrodskartofler og grøn salat,
Croissant med hønsesalat,
Roastbeef med tilbehør,
Kvark-kage

Kr. 208

Buffet 1:

Indbagt tun med hollandaisesauce.

Letsaltet skankesteg.

Kalvemørbrad.

Kalkun med ris.

2 slags saucer.

Salatbar.

Flødekartofler og råstegte krydderkartofler.

Dessert- og kagebord med kaffe og the.

Kr. 338

Brunch

Blinis med laksemousse, tartelet og fiskefilet
Scrambleæg, pølser i svøb, røget svinemørbrad
Varm leverpostej, små frikadeller, hjemmelavet rullepølse.

Tærte med salat
Rugbrød og hjemmebagte boller, eller flutes.
Pandekager.
Ost, frugt, kaffe og the.
Minimum 25 pers

Kr. 285

Minimum 20 kuverter ved alle menuer.

Desserter

Natmad

Rødvin

Rosedale Ridge, Shiraz/Merlot

Kr. 175

Hvidvin

Pearl Walley Africa

Kr. 175

Rosé

Casal Mendes, Portugal

 Kr. 215


Dessertvin

Kr. 30

Velkomstdrink

Peche Dór

Kr. 35

Øl

Kr. 30

Sodavand

Kr. 27

Snaps

2 cl.

Kr. 30

Snaps

1/2 flaske

Kr. 285

Vand

pr. kande

Kr. 20